Buliparádé

2024.09.06. 10:00

Zagyvaparti Nyárzáró Fesztivál: fergeteges bulisorozat dobja fel a nyár végét Jánoshidán

Igazi buliparádé várja a szórakozni vágyókat hétvégén Jánoshidán. A Zagyvarparti Nyárzáró Fesztiválon kiderül az is, hogy ki készíti Jánoshida legfinomabb kalácsát és pogácsáját.

Illés Anita

Ötödik alkalommal rendezik meg Zagyvaparti Nyárzáró Fesztivált hétvégén Jánoshidán a sportpályán. 

nyárzáró fesztivál, fesztivál
Buli és gasztronómiai élmények is színesítik a Zagyvaparti Nyárzáró Fesztivált
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Kalács- és pogácsasütő verseny is gazdagítja a nyárzáró fesztivál programját

Szeptember 7-én, szombaton a 18 órakor kezdődő hajnalig tartó buliban El Nino, Nagy Krisz és MIKK gondoskodik a fergeteges hangulatról. Vasárnap 18 órakor szintén El Nino-val startol a program, majd 19 órakor Mr Rick érkezik. A 20.45-re meghirdetett tűzijátékot 21 órakor a Balkán Fanatik, 23 órakor pedig DR BRS koncertje követi. A rendezvény a házirend elfogadásával ingyenesen látogatható. A nyárzáró fesztivál kiegészítő programjaként pogácsa- és kalács sütő versenyt hirdettek. A frissen sült finomságokat és a recepteket szeptember 8-án, vasárnap 15 óra és 18 óra között várják a sportpályán. A zsűri plakettel és pénzjutalommal díjazza a legjobb pogácsákat és kalácsokat. Emellett a kalácssütő verseny első helyezettje a Jánoshida kalácsa cím vándorserleg birtokosa lesz egy évig. A receptekből egy füzetet szeretnének kiadni a szervezők. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!