Új ciklus

2 órája

Megalakult az új képviselő-testület Törökszentmiklóson is

Csütörtökön megalakult Törökszentmiklós új képviselő-testülete. Az alakuló ülésen az ünnepélyes eskütételek után megválasztották az alpolgármestereket is. A új képviselő-testület három bizottsággal működik tovább.

Molnár-Révész Erika

Tizenkét nyilvános napirendi ponttal zajlott le az alakuló ülés csütörtökön a törökszentmiklósi városházán, ahol letette ünnepélyes esküjét az új képviselő-testület.

új képviselő-testület
Csütörtökön megalakult az új képviselő-testület Törökszentmiklóson. Az alakuló ülésen alpolgármestereket is választottak
Forrás: Markót Imre polgármester Facebook oldala

Az új képviselő-testület továbbra is három bizottsággal működik 

A várost továbbra is Markót Imre polgármester vezeti, az új testületben az Otthonunk Szentmiklós Egyesület négy, a Fidesz-KDNP öt, a Lendületben a Városért Egyesület kettő, a Tettekkel Törökszentmiklós Egyesület-Momentum-DK-MSZP pedig egy mandátumot szerzett. Az ülésen megválasztották a két alpolgármestert is, Polgár András és Kovács László képviselők személyében. A testület továbbra is három bizottsággal működik tovább.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában