Jövőbeni tervek

3 órája

Trabach Tibor szerint a Tiszazug turisztikai motorja Cserkeszőlő

Turizmus fejlesztése, településkép ráncba szedése, együttműködés a civilekkel. Trabach Tibor, Cserkeszőlő polgármestere terveiről mesélt hírportálunknak.

Pakainé Pusztai Nóra

Megtartotta alakuló ülését a cserkeszőlői képviselő-testület a Baghy-Szinyei kúriában a minap. Trabach Tibor polgármesterrel a következő időszakra vonatkozó terveiről beszélgettünk. Kiemelte, elképesztő lelkesedést lát a helyi civilekben, az együttműködés a település számára is hasznos lehet.

Trabach Tibor
Trabach Tibor polgármester (középen) vezetésével megalakult a képviselő-testület, az ülést a Baghy-Szinyei kúriában tartották 
Forrás: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Facebook-oldala

– Kétségtelen, a fürdőben emelni kell a színvonalat, hogy még magasabb vendégszámot jegyezhessünk, így helyeznénk vissza Cserkeszőlőt a turizmus térképére. Ehhez természetesen infrastrukturális fejlesztésekre van szükség – foglalta össze.

Jelenleg 6-700 millió forint értékű beruházás van folyamatban, melyek egyebek mellett a fürdőt, az 500 adagos konyha kialakítását és az úthálózatot érintik. A tiszazugi község arculati képén is módosítana, hogy illeszkedjen egy turisztikai központhoz.

Bízik abban, hogy a befektetett saját forrásoknak köszönhetően a mutatók megindulnak felfelé és lehetősége nyílik arra, hogy bebizonyítsák, van megvalósítható lehetőség Cserkeszőlőben. A középtávú tervek között szerepel a kül- és az üdülőterületen a szennyvízelvezetés megoldása.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában