Természeti jelenség

2 órája

Sejtelmes sziluett bukkant fel a folyó fölött úszó ködben a Tiszavirág híd közelében

Egy szolnoki fotósnak sikerült megörökítenie a különleges természeti jelenséget, a fotón ráadásul egy különleges sziluett is felfedezhető.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Cser Gábor Péter szeptember tizenhetedikén reggel járt a Tisza partján, ahová szerencsére a fényképezőgépét is magával vitte. 

Misztikus ködbe borult a szolnoki Tiszavirág híd környéke egy csütörtök reggelen
Fotó: Cser Gábor Péter 

– Akkor a hűvös levegő és a langyos víz kölcsönhatásaként éppen pára borította be a Tiszát. Évek óta foglalkozom hobbi szinten természetfotózással. Leginkább madarakat és más állatokat szoktam lencsevégre kapni, de néha tájképeket is készítek – mesélte a fotós.

Elárulta, ha valamilyen különleges időjárási jelenséggel találkozik, azt is igyekszik megörökíteni. Szerencsére azon a bizonyos csütörtök reggelen szintén jó helyen volt, jó időben, így megörökíthette ezt a különleges hangulatú látványt.

A fotó egyik különlegessége a part mellett horgonyzó hajó sziluettje, amely sejtelmesen bukkan elő a ködből, igazán különös hangulatot kölcsönözve a képnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában