Kisstílű lopás

2 órája

Szolnoki tolvaj: osont és csent, de a „nagytestvér” kiszúrta

Fényes nappal rámolt ki egy férfi egy teherautót a vármegyeszékhelyen. A szolnoki tolvaj mindent elvitt, amit ért, egy másik járműnél is próbálkozott, de a biztonsági kamera lebuktatta.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

– Megalapozott gyanú szerint egy helyi lakos október másodikán bement egy telephelyre és kivette az egyik ott parkoló teherautó akkumulátorát. A szolnoki tolvaj emellett a nyitott utastérből elvitt két sziloplaszt kinyomópisztolyt és egy autórádiót is – tájékoztatott a vármegyei rendőr-főkapitányság. A negyvenkét éves férfi egy másik jármű aksijával is próbálkozott, ám hiába.

szolnoki tolvaj
Akkumulátort és autórádiót is lopott a szolnoki tolvaj
Forrás: Police.hu

Lebukott a szolnoki tolvaj, elárulták a felvételek

A rendőrök egy biztonsági kamera felvételei alapján azonosították, majd a Szolnoki Rendőrkapitányságra szállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

– A szolnoki tolvaj beismerte tettét, sőt azt is, hogy a rádiót eladta. A többi tárgyat a rendőrök megtalálták és lefoglalták – állt a közleményben.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt folytat eljárást a férfi ellen.

Az akkumulátorok egyébként gyakran jelentenek fő célpontot a tolvajok számára. Egyesek szinte képtelenek ellenállni ezeknek az alkatrészeknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában