Kitüntető cím

3 órája

A Jászkunság fejlődéséért dolgoznak, rangos elismeréssel díjazták a szakembereket

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat és Hivatala munkatársai rangos elismeréseket vehettek át Székesfehérváron a minap.

Pakainé Pusztai Nóra

Örömmel és büszkeséggel adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat, hogy a hivatal munkatársai rangos elismeréseket vehettek át. A Helyi Önkormányzatok Napja alkalmából szeptember 30-án dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter Székesfehérváron, a Vörösmarty Színházban adta át a díjakat. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. kollektívája Helyi Önkormányzatokért Díjat vehetett át. Az elismerést az ügynökség képviseletében Karancsi Tamás igazgató vette át.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-nek járó Helyi Önkormányzatokért Díjat Karancsi Tamás (jobbra) igazgató vette át
Forrás: Beküldött fotó

Mészáros János nyugalmazott, ám a mai napig aktívan dolgozó vármegyei főépítész „Közigazgatás Szolgálatáért Érdemérem” elismerésben részesült. 

rangos elimserés
Mészáros János (jobbra) nyugalmazott főépítészt is kitüntették
Forrás: Beküldött fotó

Dr. Széplaki Judit, a hivatal Közgyűlési és Pénzügyi Irodájának irodavezető-helyettese nyugdíjba vonulása alkalmából, több mint négy évtizedes munkája elismeréseként Helyi Önkormányzatokért Díjat kapott.

rangos elismerés
Dr. Széplaki Judit negyven éve dolgozik a hivatalban
Forrás:  Beküldött fotó

– Nagy tudású szakemberek, példás közösség és óriási tapasztalattal, emberséggel végig dolgozott évtizedek állnak e mögött a díjak mögött. A köz szolgálatában, a Jászkunság fejlődéséért – fogalmaztak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában