Tisza-parti program

2 órája

Nagy befőzésre csalogat Nagykörű szombaton, vasárnap sajtos piacot tartanak

Ételek, italok, zene és tánc és minden, ami az őszi betakarításhoz kapcsolódik. Erről szól majd a nagykörűi Nagy befőzés szombaton.

Rimóczi Ágnes

Idén is jól kifőzik Nagykörűben. Egészen pontosan befőzik, méghozzá szombaton. Ekkor rendezik meg a Nagy befőzést.

Nagy befőzés
A nagykörűi nagy befőzés igazi programkavalkáddal várja a vendégeket
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

A „Virágzástól Befőzésig” rendezvénysorozat soron következő eseménye, amely rendszerint az egyik legkedveltebb programja a falunak, idén is várja minden kedves látogatóját, a vásárlóit. Az október 19-ei esemény ezúttal is számtalan remek programelemmel, csatlakozó külső helyszínekkel és hihetetlenül széles helyi termék és étel-ital kínálattal várja látogatóit.

A piactéren elfogyasztott reggelitől kezdve az egész nap kereshetik és találhatják meg a résztvevők azt, amit keresnek: 

kézműves termékeket, helyben készült finomságokat és remek helyi termékeket. Lesz termésáldás, főzőbemutatók is szórakoztatják a közönséget és most is megtartják a szokásos tökárverést és ezúttal is megnyílik a garázsvásár.

 A programok délelőtt kilenc órától egészen este tizenegyig csalogatják a kikapcsolódni vágyókat.

A nagy befőzés után nyit a piac

A Tisza-parti településen vasárnap sem áll meg az élet, ez lesz Körűi Piac napja. A főszerepet ezúttal a sajtok kapják, a piac keretében rendezik az I. Magyar Parenyica Gyúrtsajt Találkozót. Délelőtt kilenc órától délután kettőig a megszokott bőséges kínálattal és jó hangulattal várják a piacozókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában