Haj és arcszőrzet a tárlaton

2 órája

A borbély visszatér – látványborotválással nyílik meg a kunszentmártoni kiállítás

Hajviseletek és arcszőrzet divat. Mit lehet tudni a borbély szakmáról? Többek között ezek a dolgok, kérdések lesznek a pénteken nyíló különleges kunszentmártoni kiállítás középpontjában.

Rimóczi Ágnes

Különleges témát mutat be egy pénteken nyíló kunszentmártoni kiállítás. Hogy nem mindennapi lesz a tárlat, azt jól mutatja, hogy még látványborotválás is tartanak a megnyitón a helytörténeti múzeumban.

barber, borbély, kunszentmártoni kiállítás
Fotó: Illusztráció / Forrás:  Shutterstock.com

– A borbély-fodrász szakma reneszánszát éli napjainkban, hiszen egyre több Barber shop nyílik országszerte. A hajviseletek és az arcszőrzet divatja mindenkit foglalkoztat, így legújabb kiállításunk, melynek középpontjába a magyar borbély szakma került, bárki számára érdekes lehet – olvasható a Kunszentmártoni Helytörténeti Múzeum ajánlójában.

Az intézmény Borbély visszatér című időszaki tárlatát október 11-én, délután négy órától tekinthetik meg az érdeklődők. A kiállítást Dancsó Erika szentesi mesterfodrász, L'Oréal Nagykövet nyitja meg, s az eseményen két kunszentmártoni barber, Jakab János Csaba és Kardos Gergő látványborotválást tart majd. 

A kiállítás 2025. június 30-ig, a múzeum nyitvatartási idejében tekinthető meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában