Ügyintézés

2 órája

Három jászsági településre gurul be a kormányablakbusz pénteken

Helybe hozzák az ügyintézést. A kormányablakbusz szolgáltatásait október 18-án, pénteken három jászsági településen vehetik igénybe a lakosok.

Illés Anita

Október 18-án, pénteken 8.30-tól 10 óráig Jászdózsán a polgármesteri hivatal udvarán várja a lakosokat a kormányablakbusz. 

kormányablakbusz
Három jászsági településre érkezik október 18-án a kormányablakbusz 
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap / Forrás: Illusztráció / MW Archívum

Helyben biztosít ügyintézési lehetőséget a kormányablakbusz 

Következő állomásán, Jászjákóhalmán 10.30-tól 12 óráig biztosítanak lehetőséget az ügyintézésre a községháza és a piac közötti parkolóban a Szent József téren. Jásztelekre 12.30-ra érkezik a mobilizált ügyfélszolgálat, melynek munkatársait 14 óráig kereshetik fel a lakosok a polgármesteri hivatal parkolójában. Személyazonosító okmány és lakcímigazolvány igénylése, lakcímváltozás bejelentése, diákigazolvány ügyintézés, ügyfélkapu regisztráció - többek között ezeket az ügyeket is el lehet intézni a kormányablakbuszban. Fontos információ, hogy illetékfizetésre csak bankkártyával van lehetőség. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában