Jótékonysági est

3 órája

Karácsonyi szeretetcsomagokat vásárolnak a kamilliánus bál bevételéből

Idén is sok jó ember fogott össze a harminc éve működő segítő csoport nemes céljaiért Jászapátin. Október 12-én, szombaton tartotta jótékonysági estjét a Kis Szent Teréz Kamilliánus Közösség a Pájer Antal Művelődési Házban.

Illés Anita

Harminc éve jár a szeretet útján és segíti az időseket, a nehéz élethelyzetbe került embereket a jászapáti kamilliánus közösség. 

kamilliánus
Vidám hangulatban telt a jászapáti kamilliánus közösség jótékonysági estje október 12-én a Pájer Antal Művelődési Házban 
Fotó: Pesti József

Sokan összefogtak a kamilliánus közösség nemes céljaiért

Hagyománnyá vált jótékonysági báljukat október 12-én, szombaton rendezték meg, melynek bevételét jótékonysági célokra, karácsonyi szeretetcsomagok vásárlására fordítják. - Izgatottan készültünk az estre, hiszen ebben a válságos világban, amikor nehéz a megélhetés, nem egyszerű rendezvényt szervezni. Bíztunk benne, hogy a harminc éve működő közösség nemes ügyet szolgáló munkája támogatása érdekében sokan mellénk állnak. A mai est is azt igazolja, hogy az összefogásnak igazi varázsereje van Jászapátin – mondta Kis Józsefné, a Kis Szent Teréz Kamilliánus Közösség vezetője, aki háláját fejezte ki minden támogatónak. Pócs János országgyűlési képviselő köszöntője után P. György Alfréd, kamilliánus tartományi delegátus nyitotta meg a bált. A közös imádkozást és asztali áldást finom vacsora követte. Az estet tombola, jótékonysági vásár, a Mában élő múlt című műsor és mulatság színesítette. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában