Megbecsülés

3 órája

Idősek világnapja: örökzöld operett slágereket énekelt Kállay Bori színésznő Jászapátin

A polgármesteri átadás-átvétel miatt idén rendhagyó időpontban köszöntötték a nyugdíjasokat Jászapátin. Az Idősek világnapja alkalmából tartott rendezvényen Kállay Bori színésznő mellett felléptek a European Operett művészei is.

Illés Anita

Hangulatos operett műsorral köszöntötte a jászapáti önkormányzat a város nyugdíjasait az Idősek világnapja alkalmából október 9-én, szerdán a Pájer Antal Művelődési Házban. 

Idősek világnapja
Az operett koronázatlan primadonnája, Kállay Bori művésznő is fellépett Jászapátin, az Idősek világnapja alkalmából szervezett hangulatos rendezvényen 
Fotó: Pesti József

Nosztalgikus hangulatban telt a Idősek világnapja Jászapátin

– Az Egyesült Nemzetek Szervezete határozta el, hogy minden év október elsején tartja az idősek napját a nagyvilág. Idén ez egybeesett a polgármesteri átadás-átvétellel, ezért egy héttel később találkozunk. A mai nap célja az időseink köszöntése, tiszteletünk és megbecsülésünk kifejezése, elismerés mindazért, amit életük során a társadalomért tettek, valamint közösségeinkért a mai napig tesznek – mondta ünnepi beszédében Illés Gergő polgármester.

Az Idősek világnapi rendezvényen Kállay Bori színésznő, érdemes művész és az European Operett művészei, Pohly Boglárka operett énekes és Bagi Zoltán színész-énekes szórakoztatták a szép számban megjelent nyugdíjasokat. A vidám délutánon Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Huszka Jenő legismertebb operett slágerei csendültek fel. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában