Összefoglaló

2 órája

Kisgyerekekről készült felvételeket rejtegetett egy rékasi férfi – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Kisgyerekekről készült felvételeket rejtegetett telefonján egy férfi. Épp átküldte volna azokat, ám egy dologról megfeledkezett a zagyvarékasi pedofil. Egész életére szóló büntetést is kaphat.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Továbbra is nyeretlen Oliver Vidin együttese a FIBA Európa-kupában. A Szolnoki Olajbányász ugyanis a harmadik fordulóban a PAOK otthonában csak az első negyedben volt pariban ellenfelével, ezt követően fokozatosan nőtt a hátránya, a harmadik játékrészre pedig a mérkőzés is eldőlt, a piros-feketék végül 16 pontos vereséget szenvedtek.

Különleges régészeti leletre bukkantak múlt pénteken Jászberény határában. A Jász Múzeum régészei egy földbe mélyített ház feltárásakor bukkantak rá egy átfúrt és gondosan megcsiszolt vaddisznó agyarra.

Ma már senki sem ismeri annak az uszálynak a nevét, amely Tiszabőnél merült félig hullámsírba sok-sok évvel ezelőtt. A rozsdás maradványok azonban jól mutatják, milyenek is a hajóroncsok a Tiszában.

Bár kívülről látszólag a haladás nyomait viseli, az épületen egyelőre nem folyik munka. A törteli óvoda hónapok óta elhagyatottan, sorsát várva áll. Az új polgármester legsürgetőbb feladatainak egyike, hogy új életet adjon az épületnek.

Ötvenöt tonna szemét. Ez volt a mérlege a Magyar Közút Nonprofit Zrt. országos szemétgyűjtési akciónapjának. A közútkezelő dolgozói a Tisza-tónál is nagy erőkkel „takarítottak".

Egy József Attila úton lévő családi házban keletkezett tűz Szolnokon, csütörtökön. A ház nappalijában lévő berendezési tárgyak kaptak lángra. Az esethez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltóegységei vonultak ki. A rajok sugárfedezet mellett, légzőkészülékben hatoltak be a százhatvan négyzetméteres épületbe. A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Egy személyautóval közlekedő helyi lakost ellenőriztek a rendőrök október 23-án délután, Mezőtúron. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A férfit további mintavételre előállították, illetve vezetői engedélyét elvették.  Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt indult eljárás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában