Ünnepség

3 órája

Jubileumi díszoklevéllel ismerték el a kiváló pedagógusok munkáját a Jászberényi Campuson

Október 5-én, szombaton rendezték meg az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Jászberényi Campus díszoklevél-átadó ünnepségét. Az eseményen az intézmény jogelődjének egykori diákjai vehették át arany, gyémánt és vas díszokleveleiket.

Illés Anita

A hagyományoknak megfelelően az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Jászberényi Campus ebben az évben is arany, gyémánt és vas díszoklevelet adományozott azok számára, akik 50, 60 és 65 éve szerezték meg oklevelüket az intézményben, annak jogelődjében. A díszoklevél-átadó ünnepséget október 5-én, szombaton rendezték meg a Jászberényi Campuson – számoltak be az eseményről az intézmény honlapján. 

díszoklevél
Megható pillanatokban bővelkedett a díszoklevél-átadó ünnepség a Jászberényi Campuson
Fotó: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Jászberényi Campus Facebook-oldala

Kiváló pedagógusokat köszöntöttek a díszoklevél-átadó ünnepségen

A rendezvényt dr. Nagy János György főigazgató köszöntője nyitotta meg. Az ünnepi műsorban közreműködtek a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium 1-4.osztályos diákjai, valamint dr. Réz Lóránt orgonaművész, Magyar Katalin, Hudra Mariann és Barnhadt Andrásné.

Idén negyvennyolc fő kapott díszoklevelet, 41 fő arany-, 3 fő gyémánt- és 4 fő vasdiplomát vehetett át. A díszoklevél-átadót követően a résztvevők megtekinthették a 2023-ban megnyílt emlékirattárat, mely több mint száz éves múltra visszatekintve mutatja be az egykori vezetők, oktatók munkájának tárgyi emlékeit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában