aSzakkör

2 órája

Bútorfestést tanulnak a szandaszőlősiek – galériával

Két szakkör indult el Szandaszőlősön a Nemzeti Művelődési Intézet programja keretében. Bútorfestést és gyöngyfűzést tanulnak a szolnoki városrész vállalkozó kedvű lakosai.

Rimóczi Ágnes

A Nemzeti Művelődési Intézet programja keretében bútorfestést tanulhatnak a szandaszőlősiek. De egy másik kézműveskedésben is elmélyedhetnek a városrészben élők.

bútorfestés
Elkezdődött a munka. Bútorfestés tanfolyamot tartanak a Szandaszőlősi Művelődési Házban
Fotó: Nagy Balázs

A szolnoki városrészben most indult el az a szakkör, melyen a résztvevők különböző bútorfestési technikákkal ismerkednek majd meg. Megtanulják, hogy a régi vagy megunt kisbútorokat hogyan tudják majd megmenteni, újjávarázsolni. A programban öten vesznek részt, húsz alkalommal találkoznak, s készítik majd alkotásaikat, melyekből a szakkör végén kiállítás nyílik.

A Szandaszőlősi Művelődési Házban egyébként nem ez az egyetlen szakkör, ahol kreatívkodhatnak a vállalkozó kedvűek. elkezdődött ugyanis egy gyöngyfűző szakkör is, ahol szintén öten fejlesztik kézügyességüket és fantáziájukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában