Megalakultak

2 órája

A tiszaderzsiek érdekeit tartja szem előtt a település most felállt testülete

Esküt tett és megalakult Tiszaderzs újonnan megválasztott képviselő testülete.

Rózsa Róbert

Megtartotta alakuló ülését Tiszaderzs új képviselő-testülete – számolt be hivatalos oldalán a település. Az újabb ciklusát kezdő Fótosné Czeglédi Zsuzsanna polgármester közölte, a jövőben is Tiszaderzs és a helyiek érdekeit szem előtt tartva szeretnék irányítani a települést, előmozdítani a község fejlődését.

alakuló ülés
Megalakult Tiszaderzs új képviselő-testülete
Fotó: Facebook.com / Tiszaderzs település

„Hiszem, hogy mindannyiunkban megvan az elhatározás, hogy a falu érdekében, közös céljaink megvalósításáért dolgozzunk. A tenni akarás, a jó szándék, az  együttgondolkodás kell, hogy a következő öt évben vezéreljen minket” – fogalmazott a településvezető.

Az ülésen esküt tettek a település júniusban megválasztott képviselői. A település alpolgármestere Urbán Zsombor György lesz, a pénzügyi és szociális bizottság tagjai elnökként Póka Szilvia, valamint Tóth Tibor és Somodóczki Adrienn képviselők, külsős tagként Józsa Gáborné és Tótné Kun Ibolya.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában