Ellenőrzések

3 órája

Adótraffipax: mutatjuk, hol kell NAV-ellenőrzésekre számítani a héten

A nyugtaadást továbbra is szigorúan ellenőrzik. Ezen a héten is több helyen feltűnnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai. Működik az adótraffipax.

Rimóczi Ágnes

A NAV Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága a 42. héten is a vármegyei több településén tervez helyszíni ellenőrzéseket. Az adótraffipax figyel...

Woman using a cash till
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

A hivatal tájékoztatása szerint október 14-én, hétfőn Szolnokon, október 15-én, kedden Szajolban, október 16-án, szerdán Törökszentmiklóson, október 17-én, csütörtökön Szolnokon, október 18-án, pénteken pedig Rákóczifalván vizsgálódnak a revizorok. 

– Kollégáink a számla- és nyugtaadás teljesítését, az online pénztárgépek üzemeltetését, az alkalmazottak bejelentését vizsgálják – tájékoztatta hírportálunkat a NAV. Mint megtudtuk: a vármegye építkezésein továbbra is ellenőrzik a szabályos foglalkoztatást. Jó tudni, hogy a hét valamennyi napján, a vármegye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket a szakemberek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában