Főútfelújítás

2 órája

Türelmet kérnek az autósoktól: felmart aszfalt lassítja a 442-es főút forgalmát – videóval

Bosszankodó autósok, kígyózó sorok. A napokban felvonultak a Magyar Közút Zrt. gépei a Tiszazugban. Megkezdődött a 442-es főút Martfű és Tiszaföldvár közötti szakaszának felújítása. A munkálatok a főút csak egy-egy etapját érintik.

Pakainé Pusztai Nóra

Felvonultak a munkagépek a 442-es főút Martfű és Tiszaföldvár közötti szakaszára. Az aszfalt felmarását több szakaszon megkezdték a Magyar Közút Zrt. munkatársai. A martfűi iparvágány előtt és után 8-8 kilométeren harminc kilométer/órás sebességkorlátozást vezettek be, ahogy Homoknál is hasonló a helyzet.

442-es főút Martfű
Megkezdték a 442-es főút Martfű és Tiszaföldvár közötti szakaszának felújítását, az iparvágánynál felmarták az aszfaltot
Fotó: Pakainé Pusztai Nóra

A közösségi oldalon az arra közlekedők dugókról számolnak be, a sorokban sokszor közel egy órát is várni kell. A Magyar Közút Zrt. és  a MÁV sajtóosztálya megkeresésünkre korábban azt válaszolta, az aszfaltozást a tervek szerint október végéig elvégzik. Az addigi forgalomkorlátozás miatt a közlekedők türelmét kérik

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában