Elismerés

2024.09.07. 15:44

Tücsök Jánosné példamutató munkája mintaként szolgálhat

A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulás elismeréseit adták át a napokban a Vízpart körúti idősek otthonában. Oklevelet vehetett át Tücsök Jánosné, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Szociális Szolgáltató Besenyszögi Központja közösségi gondozója.

Pakainé Pusztai Nóra

A szolnoki Vízpart körúti idősek otthonában tartott kistérségi napon elismeréseket adtak át, az egyik ilyen oklevelet Tücsök Jánosné, besenyszögi közösségi gondozó vehette át.

Tücsök Jánosné
Tücsök Jánosné, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Szociális Szolgáltató Besenyszögi Központja közösségi gondozója a kistérségi napon vehetett át oklevelet Szalay Ferenc polgármestertől és Fülöp Attila államtitkártól
Fotó: Nagy Balázs

A díjazottról az ünnepségen elhangzott, hogy 2007 július 2-án kezdte meg munkáját, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulásánál, mint a szenvedélybetegek közösségi gondozója.

– Munkáját elhivatottan, hozzáértéssel, magas színvonalon, az emberi értékeket mindig szem előtt tartva végzi. Szociális érzékenysége, empatikus készsége nagy türelemmel párosul – foglalták össze.

A legapróbb fejlődési és fejlesztési lehetőségeket is meglátja ügyfeleiben, és ennek érdekében minden lehetőséget felkutat és felhasznál. Minden körülmények között számíthatnak munkájára, és támaszkodhatnak a szakmai hozzáértésre. Példamutató munkája mintaként szolgál mások számára is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában