Javul az ellátás

2024.09.11. 18:30

Tiszafüredi Óvodák és Bölcsődék: hatvanmilliós fejlesztés valósult meg

A közelmúltban jelentős fejlesztés ért véget a Tiszafüredi Óvodákban és Bölcsődék intézményében. Új parkolók, kültéri játékok épültek, laptokpokat kaptak a pedagógusok.

Rózsa Róbert

Augusztus végén befejeződött a legújabb infrastruktúra-fejlesztés a Tiszafüredi Óvodák és Bölcsődékben – tájékoztatta hírportálunkat a város önkormányzata.

Tiszafüredi Óvodák és Bölcsődék, fejlesztés, beruházás
Új játékok is érkeznek a Tiszafüredi Óvodák és Bölcsődék intézményébe
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Közölték, az egy ingatlanon található intézmény fejlesztése során megépült 14 parkolóhely. Elhelyeztek két új, komplex udvari játékot, amelyek körül ütéscsillapító gumiburkolatokat is elhelyeztek. Felújították a gazdasági udvarrész elhasználódott betonfelületeit, a sérült burkolatot cserélték. Létrehoztak egy fészert, bölcsődei csoportszobákat újítottak fel, az óvodapedagógusok pedig csoportonként egy-egy laptopot kaptak.

A korszerűsítés a TOP Plusz pályázat százszázalékos támogatásával valósult meg, összesen mintegy hatvanmillió forintból.

A beruházásnak köszönhetően – tették hozzá – javul a bölcsődei ellátáshoz való hozzáférés és a bölcsődei szolgáltatások minősége Tiszafüreden.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában