Magyarok Világszépe

2024.09.01. 11:20

Csengődi lány fejére került a korona – galériával

Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a Magyarok Világszépe Szépségversenyt Karcagon, a Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ szabadtéri színpadán. A Fásy Ádám által szervezett versenyen 13 kivételes szépségű hölgy indult a koronáért.

Daróczi Erzsébet

A szépségverseny koronázási része előtt a színpadon fellépett Bebe, Erox, Edgár, Kis Grófo, Komonyi Zsuzsa, Varga Viktor, ATIS x IMIR, Nótár Mary, a Déryné Kulturális, Turisztika Központ és Könyvtár Pántlika Néptánccsoportja, Fásy Ádám és zenekara Roby Lakatossal, Veréb Tomi, az aSerduS TűzZsonglőr Produkció és Opitz Barbi.

szépségverseny
Molnár Ramóna lett a szépségverseny győztes
Fotó: Daróczi Erzsébet

A szépségverseny résztvevőit, hozzátartozóikat, a zsűri tagjait, a szervezőket és a szép számú közönséget Szepesi Tibor, Karcag város polgármestere köszöntötte.

A szépségverseny nagy sikert aratott

– Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ebben az évben Karcag adhat otthont e rangos megmérettetésnek. Engedjék meg, hogy köszönetet mondjak Fásy Ádámnak és kedves családjának, valamint a mögöttük álló csapatnak, hogy a rendezvényt városunkban rendezték meg.

– A szépség a lexikonok szerint olyan jellemzője a személyeknek, tárgyaknak vagy elképzeléseknek, amely miatt a puszta megfigyelés során örömöt tapasztalhatunk.

A szépség tehát mindennek a forrása, amelyben örömünket leljük, amely lelkünkben boldogságot, vidámságot okoz.

Kívánom, hogy a ma este is ebben a jókedvben, barátságban teljen. A verseny résztvevőinek sok sikert, a zsűrinek jó munkát kívánok – fogalmazott Szepesi Tibor, majd kezdetét vette a zsűrizés, amelynek elnöke Fásy Ádám volt.

A koktélruhás bemutató a Sámán-dob hangulatát megidézve, kongásokkal, dobosokkal varázsolta a lányokat a színpadra. Az estélyi ruhás bevonulás után pedig kiderült ki lett az idei győztes. Az eredmény kihirdetés előtt Szepesi Tibor polgármester egy-egy virágcsokorral köszöntötte a 13 lányt.

Az I. udvarhölgy a 26 éves Péter Barbara (5) Bótrágyról, (Kárpátalja) érkezett Karcagra,

s ezen az estén a korona a 17 éves Molnár Ramóna (10) fejére került.

A csengődi lány a koronát a tavalyi győztestől, Nánási Dorottyától vette át egy évre, amelyet Fásy Ádám helyezett a fiatal lány fejére, majd Komonyi Zsuzsival elénekelte a királynő tiszteletére a szépségverseny himnuszát, közben „aranyeső” hullott a királynőre és udvarhölgyeire. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában