Lista

2024.09.02. 09:00

Rejtélyes élőlények Abádszalókon, halálos baleset Szolnokon – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Lezuhant a harmadikról egy férfi Szolnokon, álló kamionba csapódott egy autó a 32-es főúton – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Rejtélyes élőlények árasztották el az abádszalóki fürdőt

rejtélyes élőlény, rucaöröm
Rejtélyes élőlények lebegnek az abádszalóki strand vizén
Fotó: Facebook.com / Abádszalók Tisza-tó Strand

Különleges látvány fogadja jelenleg az Abádszalókra érkezőket: rejtélyes élőlények sokasága lebeg a stand vizén. A hőség miatt a strand vizén megjelent ugyanis a rucaöröm nevű vízinövény. A partot folyamatosan takarítják, ez idő alatt ezer forintos, kedvezményes jeggyel látogatható a Tisza-tó Strand.

2. Lezuhant a harmadikról egy férfi Szolnokon

Running,Blurry,Paramedics,Team,With,Stretcher,And,Ambulance,Car,mentő
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Egy hatalmas puffanás hangja keltette fel a szolnoki Árkádoknál járók figyelmét csütörtökön délidőben. Mint kiderült, egy férfi lezuhant a harmadik emeletről. A Szolnoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt nyomozást rendelt el. 

3. Belehajtott egy audis a betongyámba Szolnokon

Borzasztó baleset Szolnokon: egy autó nekihajtott a Besenyszögi úti vasúti átjárónak
Fotó: Facebook.com / Kálmán József

Nekihajtott egy autó a szolnoki Besenyszögi úti vasúti felüljárónak szombat reggel. A balesetben egy Audi A6-os rohant bele a híd betongyámjába. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval emeltek ki az autóból, a sofőr a helyszínen életét vesztette

4. Álló kamionba csapódott egy autó a 32-es főúton, Szolnok és Abony között

karambol
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Álló kamionnak ütközött egy személyautó a 32-es főút 79-es kilométerszelvényénél, Szolnok és Abony között szerda reggel. Az ütközés erejétől a kamion alá szorult az autó, amelyben csak a vezetője utazott.

5. Az elmúlt évek furcsa nyomait is magán viseli a Tiszából Szolnoknál kiemelkedett homokpad

A látványos homokpad a napokban bukkant elő a belvárosi híd lábánál a Tisza alacsony vízállása miatt.
Fotó: Nagy Balázs

Továbbra is alacsony a Tisza vízszintje, emiatt egyre több, eddig rejtett titok bukkan elő a felszínre Szolnoknál. Még mindig látható például az a látványos homokpad a belvárosi híd lábánál, amely az elmúlt napokban szinte félszigetként ölelte körbe az egyik hídpillért, s melyet a járókelők is jól megfigyelhetnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában