Szolgáltatás

2024.09.08. 15:24

Váratlan bejelentést tettek, a posta működteti tovább a püspöki fiókot

Bár korábban két jelenkező is volt Tiszapüspöki postájának további működtetésére a Postapartneri Program keretében, egyelőre minden marad a régiben. A Magyar Posta Zrt. augusztusban ugyanis úgy döntött, tovább működteti a településen a szolgáltatást.

Molnár-Révész Erika

Májusban még elfogadta az önkormányzat ajánlatát a Magyar Posta Zrt. Tiszapüspöki kispostájának további működtetéséről, augusztusban mégis úgy döntött, továbbviszi a szolgáltatást a településen. 

Posta Zrt. Tiszapüspöki
Tiszapüspöki kispostája, melyet mint kiderült, továbbra is a Magyar Posta Zrt. működtet majd
Fotó: Mészáros János

A Magyar Posta Zrt. nem kívánja átadni a szolgáltatás működtetését

Az önkormányzat azért tett korábban ajánlatot arra, hogy átvállalja a fiók további működtetését, mert egy helyi vállalkozó a Postapartneri Programon keresztül jelentkezett volna a feladatra, ám nem az eredeti helyszínen nyújtott volna szolgáltatást, és nem az addig megszokott formában. A helyhatóság vállalta volna a működtetést a régi helyszínen, de a Magyar Posta Zrt. úgy döntött, nem kívánja megszüntetni a szolgáltatást a településen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában