Adótraffipax

2024.09.04. 14:30

Az online pénztárgépekre is figyelnek a NAV munkatársai a Jászkunságban

A számla- és nyugtaadás van az ellenőrzések középpontjában. Ezen a héten is több helyen feltűnnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai.

Rimóczi Ágnes

A vármegyei szinte minden településére eljutnak ezen a héten a NAV Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának revizorai.

szb20151112_1247
Fotó: Székelyhidi Balázs / Forrás: Illusztráció

Az elmúlt napokban Kunszentmárton és környékén, Jászberény és környékén, valamint Mezőtúr és környékén lehetett ellenőrzésekre számítani. A hivatal további tájékoztatása szerint csütörtökön Karcagon és a környékbeli településeken bukkanhatnak fel a szakemberek ellenőrzési céllal, míg pénteken a vármegyeszékhely és a környékben található települések lesznek az elsődleges helyszínek.

Mint megtudtuk: a revizorok a számla- és nyugtaadás teljesítését, az alkalmazottak bejelentését, az online pénztárgépek üzemeltetését vizsgálják. Fontos tudni azonban, hogy a vármegye építkezésein továbbra is ellenőrzik a szabályos foglalkoztatást. Mindezzel együtt nem árt elfelejteni, hogy a hét valamennyi napján, a vármegye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket a NAV ellenőrei.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában