Fejlesztés

2024.09.12. 07:00

Már a belső munkálatoknál tart a mozi felújítása Túrkevén

Májusban kezdődött a Korda Sándor Filmszínház felújítása Túrkevén, az épület új nyílászárókat, szigetelést és festést kapott. A napokban elkezdődött a mozi belső felújítása is.

Molnár-Révész Erika

Elkezdődtek a túrkevei mozi, vagyis a Korda Sándor Filmszínház belső felújítási munkálatai, jelenleg a fűtéskorszerűsítést végzik az épületben.

túrkevei mozi
Már a belső munkálatoknál tart a túrkevei mozi felújítása. Képünkön Szabó Károly, az egyik kivitelező cég munkatársa a nagyteremben
Fotó: Mészáros János

Speciális falburkolatot, valamint fény-és hangtechnikát kap a túrkevei mozi

A munkálatok várhatóan október végéig tartanak, ezután kerül majd sor a belső technikai eszközök beszerelésére. A mozi nagyterme ugyanis speciális burkolatot, hang-és fénytechnikát, valamint új székeket is kap. A Korda Sándor Filmszínház renoválására több, mint 230 millió forintot nyert a város a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatán, melyhez önerőt is biztosít. A teljes beruházás még az idei évben elkészülhet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában