Abony

2024.09.11. 11:39

Életveszélyes állapotban küzd egy súlyosan megégett fiú – vérre van szüksége Ádámnak!

Irányított véradáshoz kérnek segítséget Abonyban. Balesetet szenvedett egy helyi fiatal, a megégett fiú életveszélyes állapotban van.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

– Brenyó Ádám az életéért küzd, kérlek benneteket, ha tehetitek, segítsetek neki! Hálásan köszönöm! – adott hírt Pető Zsolt, Abony polgármestere hivatalos közösségi oldalán egy súlyosan megégett fiú állapotáról.

megégett fiú,Abony,irányított véradás
A megégett fiú, az abonyi Brenyó Ádám a fővárosi Bethesda Gyermekkórházban küzd az életéért
Fotó: Beküldött fotó

Szörnyű sérüléseket szenvedett a megégett fiú

A polgármester posztjában arról közölt részleteket, hogy az abonyi fiatal egy minapi baleset következtében életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, testének nyolcvan százaléka megégett, másod- és harmadfokú sérülésekkel került a fővárosi Bethesda Gyermekkórházba.

Véradást szervezünk részére, bízom benne, hogy a sok abonyi szeretet és vér segíthet a gyógyulásban. Hajrá Ádám! Veled vagyunk, ne add fel! – fogalmazott a város vezetője.

Egy fiatal rendőrnő is súlyos balesetet szenvedett

Sajnos nem ez az első ilyen eset Abonyban: néhány hete egy rendőrnő szenvedett életveszélyes égési sérüléseket egy baleset során. A fiatal nőnek is sok vérre volt szüksége, mely a helyiek, illetve mások összefogásának köszönhetően néhány nap alatt össze is gyűlt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában