Képviselő-testületi ülés

6 órája

Négyszer is hiába vonultak a tűzoltók Cibakházára

Számos napirendi pontban döntöttek. Képviselő-testületi ülést tartottak Cibakházán a minap. Az egyeztetés a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mezőtúri Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kunszentmártoni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beszámolójával kezdődött.

Pakainé Pusztai Nóra

A szeptemberi képviselő-testületi ülésen számos napirendi pontban egyeztettek Cibakházán. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mezőtúri Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kunszentmártoni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beszámolójából kiderült, hogy tavaly csökkent a tűzesetek száma a tiszazugi településen. A Cibakháza honlapján közzétett beszámolóból az is kiderült, hogy négyszer tévesen riasztották a tűzoltókat. Az elmúlt és az idei évet több szempontból is értékelték az ülésen.

Isolated,View,Of,A,Microphone,In,A,Meeting,Room,On
A képviselő-testület számos napirendi pontban egyeztetett Cibakházán
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

2024-ben eddig a fogorvosi rendelőben 1050 fő fordult meg. Lehetőség adódott a felszereltség fejlesztésére.

A testület tagjai a közművelődési intézmények beszámolóját is elfogadták. Mint megtudtuk, a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézménnyel kötött megállapodás alapján a 2023. évben is több mint 1 millió 69 ezer forint értékű könyv érkezett a település könyvtárába. 2013 óta majdnem 12 millió forint értékben gyarapodott az állomány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában