Összefoglaló

3 órája

A rendőrség egységei kedden egy dílert fogtak Jászberényben – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Lerántott némi italt reggeli autózás előtt az az idős férfi, akit Jászberénynél igazoltattak a rendőrök, és aki ellen ittas vezetés miatt indult eljárás.

Forrás: Szoljon.hu

Hoksári Antal az országosan ismert szolnoki kályhagyűjtő egy nyolcvanéves sparhelt felújításával végzett a napokban.

A tervek szerint novemberben megnyit Szolnok új korcsolyapályája. A létesítmény híre sokakat felvillanyozott: kit így, kit úgy. Egyesek örülnek a lehetőségnek, másokban felvetődik a kérdés: biztosan jó helyen lesz a jégpálya egy parkerdőben? Nem jelent veszélyt a természetre, az élővilágra? Pro és kontra érvek...

A rendőrség egységei kedden egy dílert fogtak Jászberényben. A drogárus otthonában nagy köteg készpénzre bukkantak.

Hamis ajánlattal kopogtatott áldozatánál a túrkevei álmunkás, majd' egymillió forintot lopott el.

Már azokat a középiskolásokat, akik benne lesznek a honvédség ez irányú kísérleti programjában.

Számos napirendi pontban döntöttek. Képviselő-testületi ülést tartottak Cibakházán a minap. Az egyeztetés a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mezőtúri Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kunszentmártoni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beszámolójával kezdődött.

A vártnál visszafogottabb hangnemben zajlott le az öt évvel ezelőtt most szeptember 30-ig megválasztott szolnoki közgyűlés utolsó rendes ülése. Két alkalommal emelkedett a hangulat. Amikor tapssal búcsúztatták a várost öt cikluson keresztül e hónap végéig vezető polgármestert, Szalay Ferencet, illetve, amikor a tiszaligeti srandfürdő-fejlesztés volt napirenden.

Az olvasók nagyon meglepődtek, amikor szokatlanul nagy méretű, rémisztő külsejű pókra bukkantak csütörtökön a jászberényi könyvturkálóban. Hamarosan kiderült, hogy a hívatlan látogató egy szongáriai cselőpók, mely hazánk legnagyobb testű pókja.

Egy védtelen nőt ért rettenetes erőszak Jászkiséren, miután két férfi szó nélkül elrabolta, és napokig fogva tartotta.

„Szenzációs felfedezést tett egy kisfiú a Tiszánál” – írtuk meg a minap Gyurkó Henrik kincslelő esetét. A tizenkét esztendős szolnoki kisfiú ezúttal pontosan megmutatta nekünk, hogy hol talált rá a háromezer éves bronzkori és a félezer éves kora-újkori régészeti leletekre, melyek egy csapásra ismertté tették. Videón mutatjuk a helyszínt!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában