Szolnok

2024.09.06. 22:08

Titkos összetevőkkel nyertek a Kodályosok a diák főzőversenyen

Izgalmas programok színesítették a diák főzőversenyt a 26. Szolnoki Gulyásfesztiválon.

Pakainé Pusztai Nóra

Ínycsiklandó ételek rotyogtak a hetedikesek bográcsaiban pénteken délelőtt a 26. Szolnoki Gulyásfesztivál diák főzőversenyén. Ahogy arról korábban beszámoltunk, 9 iskola 18 csapata mérhette össze főzőtudományát.

gulyásfesztivál
A pénteki napon 9 iskola 18 csapata mérhette össze főzőtudományát
Fotó: Nagy Balázs

Izgalmas programok színesítették a diák főzőversenyt a 26. Szolnoki Gulyásfesztiválon. Az ételek mind a 18 csapatnál elkészültek, a zsűri végigkóstolta, majd értékelte a finomságokat. Izgatott várakozás övezte a szakemberek döntését. Pénteken kora délután lehullt a lepel. Idén a Szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Néptánc Alapfokú Művészeti Iskola két csapata is dobogóra állhatott. A legfinomabbnak ítélt gulyás készítői ételükről annyit árultak el, hogy sikerüket az összetartás, a szakács és a terítés egyben adta.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában