2024.09.06. 22:08
Titkos összetevőkkel nyertek a Kodályosok a diák főzőversenyen
Izgalmas programok színesítették a diák főzőversenyt a 26. Szolnoki Gulyásfesztiválon.
Ínycsiklandó ételek rotyogtak a hetedikesek bográcsaiban pénteken délelőtt a 26. Szolnoki Gulyásfesztivál diák főzőversenyén. Ahogy arról korábban beszámoltunk, 9 iskola 18 csapata mérhette össze főzőtudományát.
Izgalmas programok színesítették a diák főzőversenyt a 26. Szolnoki Gulyásfesztiválon. Az ételek mind a 18 csapatnál elkészültek, a zsűri végigkóstolta, majd értékelte a finomságokat. Izgatott várakozás övezte a szakemberek döntését. Pénteken kora délután lehullt a lepel. Idén a Szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Néptánc Alapfokú Művészeti Iskola két csapata is dobogóra állhatott. A legfinomabbnak ítélt gulyás készítői ételükről annyit árultak el, hogy sikerüket az összetartás, a szakács és a terítés egyben adta.