Elsimerés

2024.09.07. 14:15

Vidám természete üde színfolt a szolnoki idősek otthonában

A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulás elismeréseit adták át a napokban a Vízpart körúti idősek otthonában. Oklevelet vehetett át Fazekas Ildikó, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény Kaán Károly úti telephelyének részlegvezetője.

Pakainé Pusztai Nóra

A szolnoki Vízpart körúti idősek otthonában tartott kistérségi napon elismeréseket adtak át, az egyik ilyen oklevelet Fazekas Ildikó, Kaán Károly úti telephely részlegvezetője vehette át. 

Fazekas Ildikó, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény Kaán Károly úti telephelyének részlegvezetője  a kistérségi napon vehetett át oklevelet Szalay Ferenc polgármestertől és Fülöp Attila államtitkártól
Fotó: Nagy Balázs

A elismert dolgozóról elmondták, 1988-ban érettségizett a szolnoki Tiszaparti Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskolában, mint általános ápoló, általános asszisztens. 1988-ban a Tiszavárkony Idősek Klubja  gondozónőjeként kezdett el dolgozni. 1991 óta  – 33 éve –  az Egyesített Szociális Intézmény dolgozója. 2024 áprilisától részlegvezető helyettesi feladatok ellátására kapott megbízást.

– Az intézményben élő idősek szeretik, vidám természetű, közvetlen, szívesen vannak a társaságában. Munkáját a lelkiismeretesség, odaadás jellemzi. Szakmai és emberi hozzáállása példaértékű – egészítették ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában