Elsimerések

2024.09.02. 16:30

Lovagkeresztet kapott a Kötivízig nyugalmazott vezetője

Több jászkunsági vízügyes szakember példamutató szakmai tevékenységét ismerték el a közelmúltban.

Rimóczi Ágnes

Magyar Érdemrend Lovagkereszttel tüntették ki Bódi Illést, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Műszaki Biztonsági Szolgálatának nyugalmazott vezetőjét.

Bódi Illés Kötivizig
Magyar Érdemrend Lovagkereszttel tüntették ki Bódi Illést, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Műszaki Biztonsági Szolgálatának nyugalmazott vezetőjét (balra)
Fotó: Kötivizig

Az árvízvédelmi tanácsadó kollégát Lovas Attila, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatója terjesztette fel az elismerésre. Ahogy az igazgatóság illetékesei beszámoltak: a nyugdíjas kolléga Lantos Csaba energiaügyi minisztertől vette át az elismerést az állami ünnepség keretében.

– Korábban a vízügyi ágazatban végzett kiemelkedő és magas színvonalú munkája elismeréseként belügyminiszteri elismerésben részesült Izsold István, a Kötivízig Kiskörei Szakaszmérnökségének kiemelt műszaki ügyintézője. 

Ugyancsak példamutató szakmai tevékenysége elismeréseként főigazgatói oklevelet vehetett át Zong Rita, a Kötivízig Vízvédelmi és Vízgyűjtő-gazdálkodási Osztályának csoportirányítója, valamint Juhászné Tandi Réka, az igazgatóság Közgazdasági Osztályának szakágazati vezetője – olvasható az igazgatóság honlapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában