Ajánló

2024.08.25. 06:53

Vacsora fehérben, közös edzés, koncert – ezek a programok várnak vasárnap a Jászkunságban

Szabadtéri sportolásra és orgonakoncertre is lehetőség nyílik hétvégén a Jászkunságban. Ezen a napon ismét megrendezik a Vacsora Fehérben című programot a vármegyeszékhelyen.

Molnár-Révész Erika

Aki vacsorázás közben szeretne egy jót beszélgetni, mindezt fehér ruhában az megteheti vasárnap a Kossuth téren. A Vacsora Fehérben Szolnokon című esemény mellett egyéb programok is várják a kikapcsolódni vágyókat hétvégén a vármegyében. 

vacsora fehérben, program
Egy kellemes estre várják az érdeklődőket a Kossuth térre vasárnap, ahol ismét megrendezik a Vacsora Fehérben Szolnokon című rendezvényt
Fotó: Mészáros János / Forrás: MW-Archív

Újra várja az érdeklődőket a Vacsora Fehérben Szolnokon

SZOLNOK Ismét szabadtéri edzésre várja az érdeklődőket a Spartan Training Group Szolnok Official az Ormos Imre parkba. Az edzésre reggel 8 órától 9.30-ig kerül sor, a szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy kezdés előtt legalább 5 perccel jelenjenek meg a szabadtéri kondiparknál. A másfél órás edzésre, melyen futás és sajátsúlyos feladatok lesznek, mindenkit várnak nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül.

Folytatódik a Zenés Nyári Népzenei Esték Programsorozat a Rózsakertben, ahová 17-től 19 órági várják a népzene iránt rajongókat. 

A Kossuth téren 19 órakor kezdődik a Vacsora Fehérben Szolnokon című rendezvény, melynek lényege, hogy a résztvevőket lehetőleg fehér ruhában várják, akiknek abroszt, evőeszközt és ételt-italt is vinniük kell a különleges piknikre. A cél a közösségépítés. 

KARCAG Orgonakoncertre várják az érdeklődőket 16 órára a Karcagi Református Nagytemplomba. Az orgonán Szilágyi Péter játszik majd

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában