Elismerés

2024.08.22. 09:30

A vármegye turisztikai értékeként tekinthetünk a Tiszai Hal Napjára

A térség turisztikai vonzerejét növelő attrakciókat emelnek ki a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Turisztikai Értéke címmel. Az elismerést idén a Tiszai Hal Napja – Szolnoki Sparhelt Fesztivál szervezői vehették át.

Pakainé Pusztai Nóra

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés a térség turisztikai vonzerejét növelő kiemelkedő tevékenység elismerésére Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Turisztikai Értéke címet adományozott a Tiszai Hal Napja – Szolnoki Sparhelt Fesztivál részére. 

Tiszai Hal Napja
Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. igazgatója és Ribár Zsuzsa, a Szolnoki Sportcentum Kft. Szervezési Csoport vezetője vett át a Tiszai Hal Napjának járó elismerést
Fotó: Mészáros János

A címmel Nagyné Török Zsóka tiszafüredi fazekas népi iparművész által készített kerámia tál és oklevél jár, melyet Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. igazgatója és Ribár Zsuzsa, a Szolnoki Sportcentrum Kft. Szervezési Csoport vezetője vett át.

A szeptember közepi rendezvény tavaly már megünnepelhette tizedik születésnapját. A többnapos programsorozat a gasztronómiai élmények mellett lehetőséget teremt a térség településeinek, civil szervezeteinek a találkozásra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában