Munkálatok kezdődnek

2024.08.09. 10:22

Ne feledjük! Hétfőtől félpályára szűkül a szolnoki híd

A dilatációs szerkezet cseréje miatt forgalomkorlátozást vezetnek be augusztus 12-től a Szent István Tisza-hídon. Egy éjszakára teljes szélességében lezárják majd a szolnoki hidat.

Rimóczi Ágnes

Félpályás útlezárást vezetnek be a Szent István Tisza-hídon a dilatációs szerkezet cseréje miatt. 

szolnoki híd
A Szent István Tisza-híd Szolnokon
Forrás: Google Maps

– A kivitelezési munkálatok augusztus 12-től kezdődően várhatóan egy hónapig tartanak majd, melynek során jelzőlámpás forgalomirányítás lesz érvényben – tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztálya. Hozzátették: a megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett korlátozó jelzőtáblák hívják majd fel a közlekedők figyelmét. A munkálatok ideje alatt torlódásokra lehet számítani.

Fontos, hogy az új dilatációs szerkezet beemelését csak teljes útzár mellett lehet elvégezni, ezért várhatóan augusztus közepe környékén, egy éjszakára a hidat lezárják. Erről előzetesen tájékoztatni fogja a közlekedőket a Magyar Közút. A teljes lezárás idejére a tehergépjárművek számára az M4-es autóút lesz kijelölve terelőútként.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában