Dósa Jánosné

2024.08.23. 08:30

Az idősellátás szakemberét szociális díjjal ismerték el

Számos kiváló szakember vehetett át elismerést a vármegyeházán tartott pénteki ünnepségen. Hírportálunkon sorra bemutatjuk őket. Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Szociális Díjat adományoztak Dósa Jánosnének, a Tiszafüredi Kistérségi Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központja Platán Idősek Otthona szakmai vezetőjének.

Pakainé Pusztai Nóra

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés a szűkebb hazánk szociális ellátása, a gyermek és ifjúságvédelem érdekében példamutató, kiemelkedő tevékenységet kifejtő, a gondozás, a megelőzés területén jelentős eredményt hozó, az ellátást bővítő személyek és közösségek elismerésére alapította a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Szociális Díjat. 

Dósa Jánosné, szociális díj
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Szociális Díjat adományoztak Dósa Jánosnének, a Tiszafüredi Kistérségi Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központja Platán Idősek Otthona szakmai vezetőjének
Fotó: Mészáros János

Az elismerésben Dósa Jánosné, a Tiszafüredi Kistérségi Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központja Platán Idősek Otthona szakmai vezetője részesült

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában