Jogszabályváltozás

2024.08.31. 11:15

Szakmai konferenciát tartottak Abonyban

A napokban, az Abonyi Polgármesteri Hivatal dísztermében tartottak konferenciát az érintett szakemberek számára, a hagyatéki eljárás változásaival kapcsolatban.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Az esemény házigazdája dr. Egedi Bernadett aljegyző és Pető Zsolt polgármester volt, kezdésként a polgármester köszöntötte a résztvevőket – tájékoztatott Abony város hivatalos oldala. 

konferencia,abony
Egy jogszabályváltozás miatt tartottak konferenciát Abonyban a közjegyzők.
Fotó: Facebook.com / Abony város hivatalos oldala

A városvezető kiemelte, mivel maga is hosszú ideig dolgozott közigazgatási szakemberként, jól tudja, hogy milyen fontosak az ilyen típusú rendezvények.

A konferencián a ceglédi 1. és 2. számú székhelyre kinevezett közjegyzők illetékességi területéhez tartozó települések: Cegléd, Ceglédbercel, Albertirsa, Újszilvás, Dánszentmiklós, Mikebuda és Abony, valamint Jászkarajenő és Újszász szakemberei vettek részt.

A megváltozott vonatkozó jogszabály adta a rendezvény alapját, ennek értelmezésében nyújtottak aktív közreműködést a jelenlévő közjegyzők. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában