Ábrahám Tamás

2024.08.24. 15:00

Kimagasló szakmai tevékenysége tette érdemessé a vármegyei díjra

Számos kiváló szakember vehetett át elismerést a vármegyeházán tartott pénteki ünnepségen. Hírportálunkon sorra bemutatjuk őket. Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Testnevelési és Sport Díjat adományoztak id. Ábrahám Tamásnak, a Tiszafüredi Városi Sportegyesület elnökhelyettesének, az MLSZ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Labdarúgó Igazgatósága társadalmi elnökségi tagjának.

Pakainé Pusztai Nóra

A vármegye testnevelési és sportmozgalmában, a sportolók eredményes felkészítésében, az egészséges életmódra nevelés terén kimagasló szakmai eredményeket elérő személyek és közösségek tevékenységének elismerésére alapította a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Testnevelési és Sport Díjat. 

sport díj
Id. Ábrahám Tamás, a Tiszafüredi Városi Sportegyesület elnökhelyettese vette át a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Testnevelési és Sport Díjat
Fotó: Mészáros János

Az elismerésben id. Ábrahám Tamás, a Tiszafüredi Városi Sportegyesület elnökhelyettese, az MLSZ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Labdarúgó Igazgatósága társadalmi elnökségi tagja részesült

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában