Puma fotózkodott

2024.08.08. 14:30

Cuki fotókon pózol a RepTár cicája a Nemzetközi Macskanap alkalmából

Augusztus 8. a Nemzetközi Macskanap. A szolnoki Reptárban is megünneplik ezt a különleges ünnepet, méghozzá a létesítmény imádnivaló fekete macskájának tiszteletére. Puma örömmel pózolt a róla készült képeken. Nézzék csak...

Rimóczi Ágnes

Ma ünnepeljük a Nemzetközi Macskanapot. A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum csodás képekkel ünnepli az eseményt. A képeken természetesen a RepTár cicája, Puma pózol.

reptár cicája Szolnok
Puam, a RepTár cicája imád a repülőgépeken sétálgatni
Fotó: RepTár/Facebook

– Sziasztok, a nevem Puma, A RepTár cicája vagyok. Az otthonom az iroda, de ha szerencséd van, akkor az udvaron is megtalálsz. Kedvenc tevékenységeim közé tartozik az alvás és az evés, ami a pocakomon is meglátszik. A repülőgépekkel is jól kijövök, tudtátok, hogy az árnyékukban a legjobb hűsölni? Majdnem minden reggelemet Csőrikével töltöm, míg meg nem érkeznek a gazdáim – „szól" a látogatókhoz Puma a múzeum közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.

A fekete cica azt is „elárulja", hogy egy finom falatért cserébe, közös képet is csinál a látogatókkal. A képeket nézve jogos a kérdés: ki tudna ellenállni ennek a gyönyörű koromfekete négylábúnak?

Puma egy finom falatért cserébe közös képet is csinál a látogatókkal
Forrás: RepTár/Facebook

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában