Segítő akció

2024.08.25. 13:00

Rászoruló gyerekeknek gyűjtenek Zagyvarékason

Szeptember 2-áig lehet felajánlani iskolakezdési eszközöket, holmikat Zagyvarékason. Az összegyűlt dolgokat a rászoruló gyerekek között osztják majd szét.

Rimóczi Ágnes

Sokszor nehéz az iskolatáska. De nem egyszerű az iskolakezdés a szülőknek sem, vannak családok, ahol bizony nehézséget okoz beszerezni a szükséges eszközöket. Zagyvarékason az ilyen családoknak, rászoruló gyerekeknek szeretnének segíteni, ezért gyűjtést szerveztek.

Donation,Concept.,Person,Hand,Preparing,Donate,Box,With,Books,,Pencils
Fotó: Illusztráció / Forrás:  Shutterstock.com

„Mert jónak lenni jó!” E gondolat mentén szervezték a segítő akciót az iskolakezdés jegyében. Egészen szeptember 2-áig várják a megunt, kinőtt, használt, de még használható iskolai holmikat, melyet rászoruló rékasi gyerekek között osztanak majd szét a helyi iskola pedagógusainak segítségével. Az iskolatáskákat, tolltartókat, egyéb iskolai tárgyakat, eszközöket, esetleg ruhákat az idősek nappali klubjában lévő családsegítő munkatársaknál lehet leadni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában