Elismerés

2024.08.24. 07:00

Kiemelt szerepet vállal a tehetséggondozásban a törökszentmiklósi iskola

Számos kiváló szakember vehetett át elismerést a vármegyeházán tartott pénteki ünnepségen. Hírportálunkon sorra bemutatjuk őket. Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Díjat adományoztak a törökszentmiklósi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola nevelőtestületének.

Pakainé Pusztai Nóra

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés a térség oktató-nevelő munkájában, a szakképzésben, a tehetséggondozás és felzárkóztatás területén kimagasló pedagógiai és szakmai felkészültségük alapján újszerű és hatékony pedagógiai módszerek kidolgozásában és alkalmazásában számottevő sikereket elérő, helytállásuk alapján példamutató tevékenységet folytató személyek és közösségek elismerésére alapította a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Díjat. 

pedagógiai díj
Balázs Zsolt igazgató és Egleszné Jakab Enikő igazgató-helyettes együtt vette át az intézménynek járó, Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Díjat
Fotó: Mészáros János

Az elismerésben a törökszentmiklósi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola nevelőtestülete részesült.  A díjat átvette Balázs Zsolt igazgató és Egleszné Jakab Enikő igazgató-helyettes. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában