Összefoglaló

2024.08.30. 20:48

Egy hatalmas puffanás hangja keltette fel a szolnoki Árkádoknál járók figyelmét – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Lezuhant a harmadikról egy férfi Szolnokon, senki nem tudja mi lett vele. Egy hatalmas puffanás hangja keltette fel a szolnoki Árkádoknál járók figyelmét csütörtökön délidőben. Úgy tudjuk, egy férfi lezuhant a harmadik emeletről.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Eszméletlen férfit találtak a szolnoki MOL irodaház tövében. Szemtanúk szerint a férfit a kiérkező mentősök az épület melletti bokrok közül emelték ki.

Terelve közlekednek a buszok Szolnokon, módosul az útvonal. Augusztus 30-tól, vagyis péntektől az Ady Endre úti kormányhivatalnál lehet fel-és leszállni, a piaccsarnoknál található megálló helyett. A Széchenyi városrész felől, és az autóbusz-állomás felé közlekedő buszok ugyanis építkezési munkálatok miatt terelve közlekednek.

Fergeteges hangulatot csaptak az abonyi fúvósok és mazsorettek a főtéren. A farkaslakai utazás előtt egy közös, nyilvános főpróbát tartottak, a helyiek legnagyobb örömére.

Nem lehet menetjegyet váltani a kunszentmártoni vasútállomáson. Augusztus 1-jétől megszűnt a menetjegy vásárlási lehetőség a kunszentmártoni vasútállomáson. MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság tájékoztatása szerint, tavalyhoz képest 70 százalékkal csökkent az eladott darabszám.

Elindították az új nevelési évet a Szolnok Városi Óvodák. Pedagógiai szakmai minőség, magas színvonal. Ennek megtartására törekszik a 2024/2025-ös nevelési évben is a 2007-ben megalapított Szolnok Városi Óvodák. Az intézmény tagóvodái pénteken tartották évindító értekezletüket a városházán.

Ismét fergeteges hangulatot teremtett a Katonazenekari Fesztivál Szolnokon. Fülbemászó dallamok, páratlan látvány, vidám hangulat – a Szolnok Napja részeként ismét megtartották a Regionális Katonazenekari Fesztivált Szolnokon. 

Mindent is ellopott a mezőtúri sorozattolvaj, már nyár eleje óta fosztogatott. A mezőtúri nyomozók egy nyár eleje óta tartó lopássorozat végére tettek pontot. A sorozattolvaj régóta keserítette a lakosok életét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában