Tájékoztatás

2024.08.25. 16:30

Miklósiak figyelem! Hamarosan kezdődik a kötelező eboltás a városban

Az országos rendelet szerint minden 3 hónaposnál idősebb kutyát köteles beoltattatni, valamint féregteleníttetni a gazdája. Erre nyílik hamarosan lehetőség Törökszentmikóson, ahol szeptember elején indul a szervezett, kötelező eboltás.

Molnár-Révész Erika

Szeptember 2-tól indulnak a kötelező eboltások Törökszentmiklóson, melyeket a következő helyeken bonyolíthatnak le a lakosok, a város jegyzőjének tájékoztatása alapján. 

kötelező eboltás
Hamarosan indul a szervezett, veszettség elleni kötelező eboltás Törökszentmiklóson is
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Minden reggel 8 órától indul a kötelező eboltás

Szeptember 2-án, vagyis hétfőn a Rákóczi utca 22 szám alatt, vagyis a Volt Béke Tsz-nél reggel 8-tól délig, ugyanezen a napon 14 és 17 óra között a Petőfi és a Pánthy Endre kereszteződéshez várják az ebtulajdonosokat. Szeptember 3-án, vagyis kedden a Vécsey és a Szent László uta sarkán zajlanak az oltások reggel 8 és dél, valamint 14 és 17 óra között. Szeptember 4-én, vagyis szerdai napon a Jókai úti Ifjúság ABC-nél reggel 8-tól délig vakcináznak, ugyanezen a napon a Váci Mihály utcai Meggyes ABC-nél 14 és 17 óra között oltanak. Szeptember 5-én, csütörtökön Surjány városrészben oltanak, reggel 8 és délelőtt 10 óra között. Szeptember 7-én, szombaton az Alatkai utcai Korona ABC-hez várják az ebtulajdonosokat reggel 8 és dél között. A pótoltásra szeptember 14-én, szombati napon kerül sor a  Petőfi és a Pánthy Endre utca kereszteződésében reggel 8 és dél között.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában