Ügyintézés

2024.08.04. 09:00

A Jászság legkisebb településére is begördül a kormányablakbusz

Jövő héten három jászsági településen intézhetik helyben hivatalos ügyeiket a lakosok. Mutatjuk, hogy mikor, melyik településen vehetik igénybe a kormányablakbusz szolgáltatásait.

Illés Anita

Augusztus 8-án, csütörtökön három jászsági településre látogat el a kormányablakbusz. Jászkiséren 8.30-tól 10 óráig kereshetik fel a település lakói a mobilizált kormányablak ügyfélszolgálatot az önkormányzat előtti parkolóban. 

kormányablakbusz
Négy jászsági településre érkezik a kormányablakbusz jövő héten 
Fotó: Nagy Norbert / Forrás: Illusztráció

Számos hivatalos ügyet elintézhetnek helyben a lakosok, ha igénybe veszik a kormányablakbusz szolgáltatásait

Jászszentandráson 10.45-től 12.15-ig tart a hivatalos ügyek intézése a mobil ügyfélponton az önkormányzat udvarán. Csütörtökön a Jászság legkisebb településére, Jásziványra is begördül a kormányablakbusz, mely 12.45-től 14.15-ig várja a helyieket a polgármesteri hivatal parkolójában. Augusztus 9-én, pénteken 12 órakor Jászladányra érkezik a mobil ügyfélszolgálat, melyet a lakosok 13 óráig vehetnek igénybe a Hősök terén. Többek között a következő ügyek intézésére lesz lehetőség: személyazonosító okmány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), lakcímigazolvány, lakcímbejelentés, diákigazolvány és ügyfélkapu-regisztráció. Illeték fizetésre csak bankkártyával van lehetőség. 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában