Családtervezés

2024.08.01. 12:00

Új klub indul szülőknek Jászberényben: a család fejlődéséről is szó lesz az interaktív programon

A gyermeket tervező párokat és a kisgyermekes szülőket szólítja meg a Jászberényi Egészségfejlesztési Iroda új programja. Az augusztustól induló szülőklub foglalkozásain fontos témák kerülnek középpontba.

Illés Anita

Szülőklub indul augusztustól a Jászberényi Egészségfejlesztési Iroda (EFI) szervezésében. A négy alkalomból álló előadás- és interaktív beszélgetéssorozatra a gyermeket tervező és a kisgyermekes családokat várják. 

klub
Négy foglalkozásból álló szülőklub indul Jászberényben
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

A klub egyik beszélgetésén a szülői kiégés lesz a fő téma

Az első foglalkozás augusztus elsején 16 órakor lesz a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház EFI rekreációs szobájában. Ezúttal a kismamák, várandósok táplálkozásáról és az anyatej fontosságáról lesz szó. A következő összejövetelt augusztus 8-án, 16 órakor tartják, melyen a család fejlődése, a különböző életszakaszok feladata lesz a téma. Augusztus 15-én szintén 16 órától a szülői kiégés lesz fókuszban, majd az utolsó foglalkozáson augusztus 22-én az ételallergia, intolerancia és a hozzátáplálás témakörét járják körbe az érdeklődők. A klubfoglalkozásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában