Összefoglaló

2024.08.10. 21:28

Egy pár rabolt ki egy férfit Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Egy pár rabolt ki egy férfit Szolnokon. A rendőrök a bejelentéstől számított hét órán belül elfogták az elkövetőket, akik taxival menekültek el a helyszínről.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Viszlát Jászberény – ezzel a címmel tartanak gálaműsort vasárnap, a Csángó Fesztivál záró napján. Ám előtte még számos izgalmas programot kínál a nagyszabású rendezvény.

A fesztivál szervezői a legkisebbekről sem feledkeztek meg. Szombaton délelőtt megnyílt az Aprók udvara, népi gyermekjátékok forgataga a polgármesteri hivatal udvarán.

Az autentikus cigány zene, tánc és ének varázslatos világába repítette a közönséget a XXXII. Csángó Fesztivál második gálaestje pénteken este. A Jászság Népi Együttes és a Khamoro Táncszínház közös produkcióját, a Színek Világa című előadását először mutatták be Jászberényben.

Immár negyedik alkalommal rendezték meg a RepTár Drone Day-t Szolnokon. Egészen apró szerkezetektől a tekintélyt parancsoló méretű berendezésekig, rengeteg drón repkedett a Szolnoki Repülőmúzeumban a repülőgépek és látogatók felett.

Jubileumi fesztiválra várták a rékasiakat a kisszögbe.

A karcagi mentősök napi életmentő munkájuk mellett is segíteni szeretnének. Júliusban elindították a Suli-Defi programot, amelynek részleteiről Kovács Sándor mentőápolót, oktatót kérdeztük.

Bő másfél hónap múlva indul a kosárlabda NB I 2024/2025-ös idénye. A Szolnoki Olajbányász kerete már teljes, így augusztus 5-én, hétfőn el is kezdődhetett a közös munka a következő idényre, amely a felkészülés ezen szakaszán még a megfelelő erőnlét megszerzéséről szól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában