Forgalmirend-változás

2024.08.15. 13:30

Péntektől a gyalogosok és biciklisek nem kelhetnek át a hídon

Félpályás útlezárásnál dolgoznak a szakemberek a szolnoki Szent István Tisza-hídon. A gyalogosok és kerékpárosok péntektől ne menjenek arra, mert forgalmuk előtt lezárják a hidat.

Rimóczi Ágnes

A Szent István Tisza-híd Szolnokon

Forrás: Google Maps

A 4-es főút szolnoki szakaszán található Szent István Tisza-híd Debrecen felőli végén a korábban meghibásodott dilatációs szerkezet cseréje miatt félpályás lezárás mellett dolgoznak a szakemberek. Az előkészítő munkálatok miatt gyalogosokat és kerékpárosokat érintő változások lesznek péntektől.

– Az egyedi technológiai megoldás miatt a hídon áthaladó gyalogos és kerékpáros forgalom elől lezárják a hidat augusztus 16-a, péntek reggel 9 órától egészen augusztus 20-a, kedd reggel 5 óráig. Ők kerülővel tudják majd folytatni az útjukat a városon belül – tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztálya.

Felhívták a figyelmet: a közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az optimális útvonal tervezéséhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában