Balajti József

2024.08.22. 16:30

Gazdasági díjat vehetett át a karcagi ügyvezető igazgató

Számos kiváló szakember vehetett át elismerést a vármegyeházán tartott pénteki ünnepségen. Hírportálunkon sorra bemutatjuk őket. Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Gazdasági Díjat adományoztak Balajti Józsefnek, a Karcag Város Önkormányzata által alapított Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. és a Karcag Térségi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának.

Pakainé Pusztai Nóra

A vármegye gazdasági életében, a terület- és településfejlesztésben, az ipari, a mezőgazdasági, a kereskedelmi, a műszaki és egyéb területeken kimagasló szakmai, hivatásbeli érdemeket elérő személyek és közösségek elismerésére alapította a közgyűlés a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Gazdasági Díjat. 

gazdasági díj
Balajti József ügyvezető igazgató Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Gazdasági Díjat vehetett át 
Fotó: Mészáros János

Az elismerésben Balajti József, a Karcag Város Önkormányzata által alapított Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. és a Karcag Térségi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója részesült.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában