Frissítve

2024.08.14. 12:09

Kutatócsapatot toboroznak Kunszentmártonban, az eltűnt fiatalember keresésére indulnak

A kunszentmártoni fiú még a hétvégén tűnt el. Kerékpárját a Körös partján találták meg, de azóta semmi hír a fiatalemberről. A helyiek összefogtak, szerda délutánra közös keresést hirdettek.

Pakainé Pusztai Nóra

FRISS – 2024.08.21., 15:05: 

Hírportálunk legfrissebb információi szerint megtalálhatták a Körösnél eltűnt kunszentmártoni fiatal holttestét. 

eltűnt kunszentmártoni fiatalember
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Korábban írtuk:

Még mindig semmi hír arról a fiatalemberről, aki Kunszentmártonban tűnt el a hétvégén. A fiú kerékpárját a Körös partján találták meg, ahogy arról korábban beszámoltunk, szombat éjjel a zagyvarékasi Életjel Mentőcsoport búvárai átnézték az érintett szakaszt, de a kutatás nem járt eredménnyel

A kunszentmártoni Novinicsh Gábor nem ült tovább tétlenül, szerdára közös keresésre hívta a helyieket, felhívást tett közzé a közösségi oldal egyik csoportjában.

Sokan sajnos azt mondják 99 százalék az esély, hogy már nem lesz meg, de én hiszek abban az 1 százalékban 

– fogalmazott bizakodóan. Hozzátette, van egy fia és soha sem szeretné azt érezni, amit most a fiú édesanyjának át kell élnie.

– Remélem, hogy ma délután négy órakor a Farkas kanyarba sokan eljönnek és együtt harcolunk azért az 1 százalékért – emelte ki. Azért ezt a helyet választotta találkozási pontnak, mert a kerékpárra ott találtak rá szombaton. 

– Végigjárjuk a partot, az erdőst részt. Még minden lehetséges. Bízunk benne, hogy valamelyik bokornál, fánál a nyomára bukkanunk – hangsúlyozta.

A keresőcsapathoz bárki csatlakozhat, az önkéntesen a Farkas-kanyarnál találkoznak tehát szerda délután 4 órakor. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában