Adótraffipax

2024.08.08. 12:30

Írószer-kereskedőket is ellenőriznek a NAV munkatársai a Jászkunságban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai augusztusban sem tétlenkednek. Több helyszínen is felbukkanhatnak a revizorok.

Rimóczi Ágnes

Vendéglátóhelyeket, vármegyei strandokat, fürdőket, turisztikai rendezvényeken, fesztiválokon értékesítőket, valamint szezonális termékeket árusító vállalkozásokat ellenőrzik kiemelten a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vármegyei munkatársai augusztusban. Ahogy arról az igazgatóság tájékoztatta hírportálunkat: a közelgő iskolakezdésre tekintettel a papír-írószer kereskedők, a távol-keletről származó ruházati termékeket értékesítő kereskedők is ellenőrzésre számíthatnak.

ellenőrzés
Fotó: Székelyhidi Balázs / Forrás: Illusztráció

– A revizorok a számla- és nyugtaadást, az alkalmazottak bejelentését, az online pénztárgépek szabályszerű használatát vizsgálják – számoltak be a részletekről az illetékesek, akik hozzátették: a vármegye építkezésein továbbra is ellenőrzik a szabályos foglalkoztatást. Kiemelték: a fenti tájékoztatás nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában