Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei elismerés

2024.08.16. 16:00

A fiatalok képzésében élen jár dr. Tarján Péter

Számos kiváló szakember vehetett át elismerést a vármegyeházán tartott pénteki ünnepségen. Hírportálunkon sorra bemutatjuk őket. Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyéért Díjat adtak át dr. Tarján Péternek, a szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet főorvosának.

Pakainé Pusztai Nóra

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés a megye fejlődésének elősegítése, felemelkedésének előmozdítása, hírnevének gyarapítása, értékeinek növelése érdekében kifejtett kimagasló, példamutató tevékenységet a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyéért Díj adományozásával ismeri el. Idén a díjat dr. Tarján Péter, a szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet főorvosa vehette át.

dr. Tarján Péter
Dr. Tarján Péter főorvos a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyéért Díjat vehette át
Fotó: Mészáros János

Dr. Tarján Péter a vármegyeszékhely nagy múltú, mozgásszervi betegségekre specializálódott kórházának megbecsült szakembere, aki munkáját a legmagasabb színvonalon végzi, és pályája során fontos hangsúlyt helyez arra, hogy tudását fejlessze. Folyamatosan képzi magát és az így megszerzett tudását szívesen osztja meg munkatársaival. 

– Egyedül látja el a vármegyei immunológiai szakfeladatokat, a hozzáforduló betegeket akkor is nagy odafigyeléssel és széleskörű szakmai tájékozottságának köszönhetően jótanácsokkal segíti, ha éppen nem szakterületébe vágó betegséggel áll szemben. 

Mind belgyógyászati, mind reumatológiai vezetői munkája során törekedett arra, hogy szakmai és baráti közösséget hozzon létre közvetlen kollégáiból – hangzott el a méltatásban. 

Mindig a betegek érdekét helyezi az első helyre, sokszor a saját szabadideje rovására is. 

Különös figyelmet szentel a fiatal kollégák képzésére, a tudásmegosztásra, elkötelezetten dolgozik azért, hogy minél több fiatal orvos dolgozzon Szolnokon, a MÁV Kórházban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában