Forgalmirend-változás

2024.08.21. 17:19

Ismét teljes szélességében lezárják a szolnoki hidat

Csütörtök este újra teljes szélességében lezárják a szolnoki Szent István Tisza-hidat. Folytatódik a dilatációs szerkezet cseréje.

Rimóczi Ágnes

Zajlik a munka a 4-es főút szolnoki szakaszán található Szent István Tisza-hídon. Augusztus 12. óta dolgoznak a szakemberek a korábban meghibásodott dilatációs szerkezet cseréjén a híd Debrecen felőli végén. Most újra lezárják.

dilatációs szerkezet
Folytatódik a dilatációs szerkezet cseréje a szolnoki Szent István Tisza-hídon
Fotó: Mészáros János

– A munkálatok újabb ütemeként ismét lezárják néhány órára a hidat. A teljes útzár a tervek szerint augusztus 22-én (csütörtök) este nyolc órától másnap reggel öt óra között lesz érvényben – tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Közút Kommunikációs osztálya. A teljes lezárás idejére a tehergépjárművek számára ezúttal is az M4-es autóút lesz kijelölve terelőútként.

A társaság illetékesei felhívják a közlekedők figyelmét, hogy indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon. Érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az optimális útvonal tervezéséhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában